XRP е на път да преобърне сценария? 12% обрат на пътя?

След неотдавнашното съдебно решение и последвалото рали XRP за съжаление загуби около 20% от стойността си, откакто достигна местен връх от около 0,9 USD. Последните данни обаче сякаш подсказват, че обрат, дори и ръст от 12%, е повече от пожелателен.

Пазарна ситуация

Настоящата пазарна ситуация за XRP се оказва предизвикателна и токенът изживява значителен мечи период. Въпреки това се вижда лъч надежда, тъй като в момента XRP е окачен на нивото на подкрепа на 50 експоненциална пълзяща средна (ЕМА). Тази позиция се отличава с това, че често осигурява силна подкрепа по време на спадове и може да бъде трамплин за отскок на цената на токена.

Тази позиция, в съчетание с видимите признаци на възстановяване, осигурява сребърна линия за инвеститорите, но е важно да се отбележи, че понастоящем не съществуват значителни пазарни фактори, които да катализират значително възстановяване. Пазарната тенденция ще зависи предимно от по-широките пазарни настроения и действията на инвеститорите през следващите дни.

Положително е, че търгуваният обем на XRP намалява, което може да означава предстоящо обръщане на пазара. Тази тенденция обикновено се разглежда като добър знак при мечи рали, тъй като предполага, че натискът от продажби може да отслабва, предоставяйки възможност за утвърждаване на бичи рали.

Струва си също така да се спомене, че пазарът на XRP е силно волатилен, което означава, че прогнозите са само информирани спекулации, основани на текущи данни и тенденции. Инвеститорите трябва внимателно да анализират пазарните тенденции и други влияещи фактори, преди да вземат каквито и да било инвестиционни решения. Въпреки това потенциалното обръщане на 12% дава лъч надежда на фона на мечия спад.

Още от блога на Crypto365:

Биткойн с нов връх за последните 9 месеца! Какво предстои?

„Предстоят тегления!“. Разработчиците на Етериум дават детайли за епохата на Shapella

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Биткойн китовете на лов! Разбулване на мистериозни ходове

Виж следваща

BTC се СРИНА с 10%! Прогноза за цената на Биткойн

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.