Toncoin надмина Биткойн в пазарен скок!

  • Toncoin печели сцепление с 6% скок след забележителното одобрение на Telegram.
  • Биткойн също изпитва възходяща тенденция, тъй като пазарните играчи очакват решението на Федералния резерв относно лихвените проценти.
  • Прогнозираният ръст на потребителите на Telegram и въвеждането на портфейла TON Space увеличават доверието на инвеститорите в Toncoin.
  • На фона на развиващите се крипто наративи, Toncoin вижда забележително изкачване, като се основава на одобрението на Telegram, докато траекторията на Bitcoin зависи от предстоящите съобщения на Федералния резерв.

Подкрепата на Telegram засилва пазарната позиция на Toncoin

Toncoin стана свидетел на забележително рали в понеделник, което се дължи главно на неотдавнашното утвърждаване на The Open Network (TON) от Telegram. Фондацията TON и Telegram представиха съвместно портфейл за самопопечителство, наречен TON Space, представен по време на конференцията Token 2049 в Сингапур. Визионерът на Telegram, Павел Дуров, похвали TON като блокчейн мрежа за разширяване на web3 рамката на платформата.

„От този ноември TON Wallet ще бъде безпроблемно достъпен за всички наши потребители, с изключение на няколко региона“, сподели Дуров чрез своя официален канал в Telegram. Освен това, амбициозните прогнози за растеж на Telegram на конференцията Token 2049, където те очакват техните активни потребители да скочат от 800 милиона до зашеметяващите 1,5 милиарда през предстоящите 3 до 5 години, допълнително вдъхнаха доверие на инвеститорите.

Впечатляващото пазарно представяне на Toncoin

Според последните статистики от CoinGecko, Toncoin е претърпял скок от 6,2% през изминалия ден, търгувайки се на $2,43 към 13:00 часа. ЕТ. Кумулативно, крипто е отбелязал похвален ръст от 45% през предходната седмица.

Цената на биткойн и очакванията на Федералния резерв

Настроенията на инвеститорите в момента клонят към предстоящата среща на Федералния комитет за отворен пазар, като преобладават предположения, че Федералният резерв може да запази текущите лихвени проценти между 5,25% до 5,5%. Понастоящем инструментът Fedwatch на CME прогнозира вероятност едно към три за ново увеличение на лихвите тази година. Хернан Йелати от CTF Capital подчертава вероятността комитетът да поддържа текущия курс. Освен това той уточнява, че прогнозите на председателя Джером Пауъл за оставащата година ще диктуват посоката на пазара. „Докато ястребовата позиция може да смекчи крипто страстта, неутралната перспектива може да отбележи кулминацията на цикъла на нарастване, неизменно повишавайки крипто оценките“, смята Йелати.

Ралито на биткойн от скорошни спадове

Въпреки че претърпя фаза на застой през последните три месеца, биткойнът отбеляза съживяване. Според показателите на CoinGecko, биткойн регистрира увеличение от 2,6% през последния ден, търгувайки се на $27 217 към 13:00 часа. ЕТ.

Заключение

Крипто пейзажът преживява динамични промени, като Toncoin се очертава като обещаващ претендент, до голяма степен задвижван от стабилната подкрепа на Telegram. Докато Toncoin се наслаждава на скорошния си успех, бъдещето на Bitcoin изглежда сложно свързано с предстоящите решения на Федералния резерв. Непрекъснато развиващата се природа на крипто пазара подчертава значението на технологичните интеграции и макроикономическите показатели при оформянето на неговата траектория.

Още от блога на Crypto365:

Кандидатът за президент Робърт Ф. Кенеди ще обезпечи щатския долар с Биткойн, ако бъде избран

Генслер засилва репресиите! Крипто токени се сринаха

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Участник в ICO на Ethereum прехвърля $9,96 милиона ETH към Kraken. Ще продаде ли?

Виж следваща

Binance напълно напуска Русия с продажба на CommEX

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.