Най-доброто крипто под $1 за 2022 г

Намирането на най-доброто крипто под $1 не е най-лесната задача. В края на краищата, крипто пазарът е наводнен с цифрови валути, които попадат в тази категория – често крипто проект все още има висока пазарна капитализация, но всеки токен е на цена доста под един долар поради голямото общо предлагане на тези токени.

Има много скрити диаманти в един пазар пълен с некачествени проекти. Когато трябва да отсявате тези диаманти е много предизвикателно и изисква една пълна торба с анализи и разчитане на главните индикатори, които показват дали проектът не е просто лош продукт, който е започнал с добро представяне.

За да ви насочи в правилната посока и да ви помогне да вземете информирано решение, този материал на Crypto365 изследва много от най-добрите криптовалути под $1, които да обмислите да добавите към портфолиото си днес.

Teзи криптовалути нямат максимално предлагане от един квадрилион като Shiba Inu или $10 милиарда пазарна капитализация като Dogecoin (с които сме сигурни, че сте запознати).

Най-доброто крипто под $1 за покупка през 2022 г.

В тази статия ще откриете нашите предложения за най-доброто крипто под $1, в което да се инвестира до края на 2022 година.

За повече подробности относно най-добрата криптовалута под $1 – разглеждаме всяка потенциална инвестиция по-долу.

В нашия списък са няколко от най-добрите нововъзникващи криптовалути – чисто нови крипто проекти в предварителна продажба или наскоро стартирани.

Поглед отблизо към най-доброто крипто под $1 за инвестиране

Когато става въпрос за инвестиране в криптовалута, изборът от хилядите активни цифрови валути може да бъде обезсърчителен. Спестихме ви малко време и съставихме списък с най-добрите криптовалути под $1, които да закупите сега:

най-доброто крипто под $1, крипто за инвестиция, в какво да инвестирам

1. Tron – Това ли е най-доброто крипто под $1 за инвестиране?

Tron е един от най-популярните крипто активи в света и съществува от 2017 г. Tron е отлична опция, ако търсите по-стабилна криптовалута, което означава по-ниска волатилност.

Тази базирана на блокчейн операционна система може да изпълнява интелигентни договори, което позволява на разработчиците да създават децентрализирани приложения (dApps).

Основната цел на Tron е да обедини потребителите и доставчиците на съдържание за партньорски транзакции.

През 2018 г. закупуването от компанията на BitTorrent, услуга за споделяне на файлове, беше значителна стъпка към тази цел.

Платформата може да обработва 2000 транзакции в секунда. Като такъв, Tron вече е наравно с големите платежни процесори като PayPal по отношение на производителността.

Tron, най-доброто от всичко, не начислява такси за транзакции.

По отношение на ценовото действие, най-ниското ниво на Tron беше през септември 2017 г., когато падна до $0,001. Докато най-високата му цена на токена беше през януари 2018 г., когато достигна $0,30.

Както споменахме, Tron не е толкова променлив като другите токени на ниски цени.

Към момента на писане Tron е сред топ 25 на най-ценните криптовалути по пазарна капитализация с почти 7,5 милиарда долара.

Въпреки това все още е криптовалута под $1 поради голямото си предлагане (в момента предлагането в обращение е 92 милиарда). Най-общо казано, цената му е между 0,05 и 0,15 долара през последните цикли. Някои пазарни анализатори прогнозират, че Tron може да се фиксира на $0,30 до 2025 г.

2. Chiliz – Най-доброто крипто под $1 за 2022 г.

Chiliz е развлекателен и спортно ориентиран проект за криптовалута, който е един от най-добрите криптовалути за гледане.

Неговият цифров токен беше пуснат през 2018 г. Socios е платформа за ангажиране на фенове, която работи в партньорство с някои от най-големите спортни отбори в света.

Chiliz е официалната криптовалута на платформата Socios, както и собствената борса.

В резултат на това феновете могат да купуват жетони и права за гласуване от любимите си отбори в Socios.

Феновете, които купуват тези токени за управление, могат да повлияят на спортните отбори, които следват. Един отбор може например да позволи на притежателите на фен токени да гласуват за дизайна на фланелките, които носят.

Този вид базирана на блокчейн ангажираност на спортните фенове прави Chiliz една от най-обещаващите криптовалути на сцената. Пазарната капитализация на тази криптовалута към момента на писане е над $1,8 милиарда. Цената на токен Chiliz достигна исторически връх от $0,89 през март 2021 г.

Въпреки това, поради значителната нестабилност на цените, която повлия на целия крипто пазар, цената падна под $0,40. До ноември 2021 г. цената се е повишила до приблизително $0,50, но след това е паднала до $0,25 до края на годината.

Понастоящем Chiliz се продава за между $0,10 и $0,20 на свободния пазар, което го прави добра инвестиция за хора, които търсят най-добрата криптовалута под $1.

Очаква се Chiliz да спечели повече партньорства с различни спортни организации. Като такива, някои прогнози за цените показват, че Chiliz може да достигне до $7 за токен до 2025 г. Отново, никога не приемайте спекулациите за даденост, когато инвестирате в криптовалути.

3. Lucky Block – популярно крипто под $1 в нишата за крипто игри

Basic Attention Token беше пуснат на пазара през май 2017 г. и не само, че това е една от най-добрите криптовалути за инвестиране през 2022 г., но служи и на полезна цел. BasicAttention Token е DeFi монета, която има за цел да се справи със специализирана и добре позната нужда. Той също така е изграден върху блокчейн мрежата Ethereum.

най-доброто крипто под $1, крипто за инвестиция, в какво да инвестирам

Злоупотребата от потребителите, изобилието от тракери и измамите на рекламодателите, причиняващи раздуто потребителско изживяване и лошо време за зареждане, са само малка част от трудностите, измъчващи рекламния бизнес.

Като такъв, Basic Attention Token е проектиран от Brave Software като част от неговата амбиция да предефинира и промени начина, по който интернет събира данни, показва реклами и третира потребителите. 

Пазарната капитализация на Basic Attention Token е малко над $1,3 милиарда към момента на писане. Най-високата цена за всички времена на този токен беше $1,92 през ноември 2021 г., като сега се търгува с 57% по-ниско от това.

Като такъв, Basic Attention Token е с голяма отстъпка към момента на писане. Пазарните анализатори смятат, че тази криптовалута, която сега е под $1, може да достигне върхове от над $3,30 до 2025 г. Ако инвестирате сега, това може да представлява печалби от почти 300%, ако прогнозите се осъществят.

4. XRP – Най-доброто крипто под $1

Консенсусният протокол на XRP проверява транзакциите. За да бъде приета транзакция, тя трябва да бъде одобрена от мнозинството от валидаторите, които я оценяват. Като такъв, благодарение на този механизъм, XRP е в състояние да извършва транзакции за секунди на ниска цена и с минимална енергия. Това я прави една от най-екологичните криптовалути.

Освен че е една от най-добрите крипто под $1, тя има потенциала да замени една неефективна и остаряла международна система за парични преводи. Фактът, че има банкови връзки с над 200 финансови институции, е окуражаващ. Освен това всякакви благоприятни промени в правния му статут могат да доведат до повишаване на цената.

най-доброто крипто под $1, крипто за инвестиция, в какво да инвестирам

По време на гореспоменатия възход през 2017 г., XRP беше една от многото дигитални валути, които донесоха здрави печалби за инвеститорите – която достигна най-високата си стойност за всички времена от $3,40. През май 2021 г. той отново се повиши силно, като се покачи от под $0,90 до над $1,08 за няколко седмици. Въпреки това, след този рекорд за всички времена, XRP е спаднал с почти 75%.

XRP има пазарна капитализация от над $86 милиарда към момента на писане. Някои прогнози за цените на XRP предполагат, че той може да достигне цена до $4 до 2025 г. Като такъв, при по-малко от $1, сега той представлява добра входна точка за инвеститори, търсещи криптовалути под един долар.

5. Stellar – За дългосрочни перспективи

Stellar стартира през юли 2014 г. като платежна мрежа с отворен код. Платформата има възможност да обработва между 1000 и 5000 транзакции в секунда. Екипът зад Stellar има силна пътна карта, която включва нарастваща мрежова иновация, участие и мащабируемост.

Както и насърчаване на приобщаването и разнообразието и инвестиране в дейности на общността и маркетинг. Крайната цел е да се създаде единна мрежа, която поддържа всички финансови системи в света. Потребителите могат да генерират, прехвърлят и получават цифрови изображения на всякакъв вид пари в брой, използвайки Stellar.

С други думи, можете да използвате Stellar, например, за да изпратите цифрови представяния на всякакви фиатни пари, като щатски долар или британски паунд. Може също да се използва за изпращане на изображения на цифрови валути, като биткойн например. Платформата има за цел да предостави евтин и лесен начин за достъп на потребителите до световната икономика, без да изключва тези от развиващите се страни.

Мрежата също има своя собствена децентрализирана борса, където потребителите могат да търгуват с криптовалута и други активи. Проверените финансови институции, наречени „Stellar Anchors“, служат като банки и поддържат депозити за некрипто активи. След това платформата предоставя токените на вложителите, свързани с тези активи.

най-доброто крипто под $1, крипто за инвестиция, в какво да инвестирам

Вложителят получава активите обратно, когато токените бъдат изтеглени или осребрени. За да защити стойността на активите, Stellar дава възвращаемост от инфлационен пул от 1% всяка година. С пазарна капитализация от почти $25 милиарда към момента на писане, Stellar е много ценна криптовалута.

Освен това е една от най-добрите крипто под $1. В последните цикли цената на токен Stellar варира между $0,15 и $0,60. С това казано, по време на крипто бика през 2017 г., Stellar достигна рекордно ниво от $0,79, преди да падне отново. Много пазарни коментатори смятат, че Stellar може да достигне върхове от $1,75 до 2025 г., така че сега може да е моментът за инвестиране.

Още от Crypto365.bg:

Криптовалути прогнози 2022г. – 10 валути на бъдещето

Стейбълкойн – Какво представлява? Защо се използват?

Анализ на цената на Tron: Цената на TRX скочи с над 30% през месец май! На какво се дължи този скок?

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Биткойн затваря юли в зелено, Polkadot (DOT) скача със 7% всеки ден: Наблюдение на пазара

Виж следваща

Пазари: Биткойн под $22 000; Етерът удължава спада; Cardano, Solana, DOGE слайд

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.