Kриптовалути прогнози 2022г. – 10 валути на бъдещето 

Кои са 10-те най-добри алткойни за закупуване през 2022 г. и какви са техните прогнози? Прочетете статията за криптовалути прогнози 2022 година.

Оптимистите очакват крипто пазарът да струва около 250 трилиона долара до 2030 г. Но само малка част от това ще бъде заето от биткойн. По-голямата част от този огромен пазар ще бъде в ръцете на алткойни. В момента обаче повечето от тях се продават за стотинки – което прави сега най-доброто време за покупка.

Виждайки, че в момента има повече от 20 000 алткойни, налични днес, намирането на най-добрите алткойни за закупуване през 2022 г. може да бъде непосилно.

Ние изясняваме това объркване и ви помагаме да започнете да инвестирате в алткойни. Oбсъждаме кои смятаме за топ 10 на най-добрите алткойни за закупуване днес. Също така ви казваме всичко останало, което трябва да знаете за алткойните – като например къде и как да ги купите.

Топ 10 криптовалути прогнози 2022г.

Ето обобщено описание на това, което смятаме за 10-те най-добри алткойни за закупуване през 2022 г. Прочетете нататък и ние ще обясним защо всеки от тях е успял тук в следващия раздел.

1. Ethereum (ETH) – Като цяло най-добрият алткойн за закупуване през 2022 г.

2. Solana (SOL) – Най-добрият токен за умни договори (smart contracts) за закупуване днес.

3. Cardano (ADA) – Криптовалута с най-сигурният блокчейн прогноза през 2022 г.

4. Decentraland (MANA) – Най-добрият алткойн от метавселените за покупка и HODL.

5. Binance Coin (BNB) – Най-добрият базиран на борса алткойн за закупуване точно сега.

6. Uniswap (UNI) – Най-добрият децентрализиран алткойн, криптовалута с прогноза за огромен растеж през 2022г.

7. Shiba Inu (SHIB) – Най-добрият Memecoin за закупуване преди следващото рали на пазара да започне.

8. Космос (ATOM) – Най-добрият алткойн за оперативна съвместимост за покупка и HODL.

9. Ripple (XRP) – най-подценения алткойн за закупуване днес. Прогнозите за тази криптовалута са едни от най-високите за 2022 г.

10. Aave (AAVE) – Най-добрият DeFi алткойн за закупуване на намалена цена.

Най-добрите алткойни за закупуване през 2022 г – Криптовалути прогнози

В този раздел ще разгледаме всеки един от тези алткойни. И ще ви кажем защо са направили избор за най-добрите алткойни за закупуване днес. Също така ще обсъдим как нашите анализатори и по-голямата крипто общност очакват те да се представят напред.

1. Ethereum (ETH)

Като цяло най-добрият алткойн за закупуване през 2022 г.

Ethereum е може би най-добрият алткойн за закупуване днес, до голяма степен поради огромния си потенциал нагоре. В момента това е най-голямата платформа за интелигентни договори. Също така е дом на най-голямата селекция от DeFi, dApps, metaverse и Web3 проекти. Те доведоха до масивни случаи на използване на ETH токени. Дори помогнаха за повишаване на цената им до повече от 1,6 милиона процента в своя пик в края на 2021 г.

Продължавайки напред, очакваме още повече марки във и извън веригата да продължат да си сътрудничат и да надграждат мрежата Ethereum. Надграждането на Ethereum 2.0 ще подобри ефективността на мрежата и ще ограничи сеченето на нови ETH токени – ограничавайки предлагането му на фона на нарастващото търсене. Очаква се те, плюс възстановяващ се пазар, да помогнат за катапултирането на цените на ETH до невероятни висоти.

До 2030 г. някои оптимистични анализатори са уверени, че Ethereum ще изпревари Bitcoin като най-ценната криптовалута. Този един ETH токен има потенциала да надхвърли $10 000 до края на десетилетието. Ethereum вече има по-голяма екосистема от Bitcoin и е дори по-полезен от пионерската криптовалута. Обещанието за надхвърляне на $10k и изпреварване на BTC обаче прави Ethereum като цяло най-добрият алткойн за закупуване днес.

2. Solana (SOL)

Една от най-добрите криптовалути хвалеща себе си с една от най-бързите времена за извършване на транзакция (tps) e Solana.

Не толкова отдавна Солана се търгуваше на нивата от $200-300 долара, днес можете да я вземете за $32.

Токенът е и най-бързо развиващата се платформа за интелигентни договори. От DeFi rod Apps, NFT до метавселена, играй, за да спечелиш игри до мем монети. И дори децентрализирани борси, Солана има всичко базирано на мрежата си.

Проектиран с цел да замени Ethereum като най-предпочитаната платформа за интелигентни договори, Solana бързо внедри всяка от технологиите, открити в Ethereum.

Те помогнаха на токена SOL да поддържа възходящ тренд и да достигне връх от 130 000% над ICO цената си.

Продължавайки напред, крипто активът не показва признаци на забавяне. Поради това го включваме сред най-добрите алткойни за закупуване днес.

Дори в средата на спада на крипто пазара, Solana активно разширява своята екосистема. Тя включва повече програми и протоколи и разраства своята общност.

Важното е, че Solana доказа, че е устойчив крипто проект. Занапред очакваме интересът на инвеститорите на Solana към SOL токените да продължи да нараства.

 Също така очакваме броят на потребителите в мрежата да се увеличи експоненциално, тъй като 350+ крипто проекта, стартирани тук, стават масови и привличат милиони потребители.

Когато пазарите започнат да се възстановяват, очакваме SOL да възвърне върховете си от 2021 г. и да възобнови ралито, което го тласка към нови висоти. Всичко това потвърждава защо трябва да добавите Solana към вашия списък за наблюдение с алткойни, за да купувате при текущия спад.

3. Cardano (ADA)

Най-сигурният блокчейн за закупуване през 2022 г.

Cardano е най-голямата платформа за интелигентни договори. Той също така последователно е класиран като най-сигурният блокчейн от крипто и финтех експерти по силата на това, че е първата крипто технология, проучена от колеги.

Прогнозата за криптовалутата Cardano през 2022 е, че той ще започне да се възстановява поетапно. На по-късен етап ще има експлозивна експанзия на цената нагоре, което сме виждали да се случва и преди.

Кардано също поддържа положителен възходящ тренд от стартирането си, въпреки че е интегрирал само малка част от нововъзникващите технологии, интегрирани от другите убийци на Ethereum, като Solana.

криптовалути прогнози 2022

Това не му попречи да се превърне в почти постоянна характеристика в топ 10 на най-ценните крипто активи. Това е страхотно свидетелство за доверието на инвеститорите в крипто проекта и е една от основните причини, поради които представяме ADA сред най-добрите алткойни за закупуване през 2022 г.

Занапред очакваме мрежата Cardano да интегрира повече от нововъзникващите и изключително популярни крипто технологии – ефективно увеличавайки случаите на използване на ADA токени.

Също така очакваме неговата общност от последователи и инвеститорски интерес да поддържа настоящия си импулс на растеж.ашваганда

Освен това очакваме крипто пазарът да се възстанови и да започне да се възстановява, помагайки на ADA токените да възвърнат своя рекорден ръст и ценово рали през 2021 г.

До края на десетилетието някои оптимисти са уверени, че Cardano ще е настигнал своите конкуренти. Някои дори очакват ADA да свали Ethereum като доминираща платформа за интелигентни договори.

До този момент те изчисляват, че стойността му може да е нараснала с 4000%, за да надхвърли $20 – което го прави най-добрият алткойн за закупуване през 2022 г.

4. Decentraland (MANA)

Криптовалути прогнози 2022 – MANA

Най-добрият метавселен алткойн за покупка и HODL

Decentraland е пионерският проект за метавселена. И това може би може да обясни свръхзаписването на всички ценни парцели земя от големи марки извън веригата, които искат да създадат магазин в този виртуален свят. Те включват JP Morgan, Coca-Cola, Samsung и Forever 21.

В допълнение към марките, Metaverse също увеличава своята потребителска база и общност от поддръжници. До края на 2021 г., например, Decentraland отчете средно 300 000 активни месечни потребители.

Интересът на инвеститорите към алткойна също е в рязък възходящ тренд, както се вижда от увеличения брой портфейли, държащи MANA, и нарастващите обеми на търговия с токена.

В бъдеще се очаква Decentraland да включи повече потребители и разработчици. Освен това очакваме повече марки да надграждат платформата. Decentraland допълнително възнамерява да обогати своите NFT, игрите play-to-earn, Web3 програмите и общото потребителско изживяване чрез хостване на виртуални концерти.

криптовалути прогнози 2022

Всичко това, плюс нарастващия интерес на инвеститорите към метавселената, се очаква да катапултира цените на токените MANA до безпрецедентни висоти. Това е основната причина, поради която смятаме Decentraland за най-добрия алткойн за закупуване през 2022 г.

Поради своята популярност, тясната връзка със знаменитости, търговци и крипто инфлуенсъри, както и богатото предлагане на продукти, очакваме възстановяването му да бъде бързо. До 2025 г. оптимистите са уверени, че MANA ще е поскъпнала с 650%+, за да достигне $6, а до началото на десетилетието очакваме MANA да се продава за повече от $40 – след като е поскъпнала с 4500%+.

5. Kриптовалути прогнози 2022 – Binance Coin (BNB)

Най-добрият базиран на борсата алткойн за закупуване точно сега

Binance Coin е полезен токен за най-популярната и най-ликвидна крипто борса в света. Това е и естественият токен за една от най-бързо развиващите се платформи за интелигентни договори – Binance Smart Chain.

Понастоящем се използва за уреждане на такси за транзакции и в двете мрежи и е масово възприет от спекулативни инвеститори. Тези фактори й помогнаха да поддържа възходяща тенденция, да се превърне в топ 5 на криптовалутата и да повиши началната си цена с 460 000% в своя пик в края на 2021 г.

Криптовалути прогнози 2022г.

криптовалути прогнози 2022

Ние обаче го представяме сред най-добрите алткойни за закупуване през 2022 г. поради обещаващото му бъдеще. Наблюдаваме, че Binance Smart Chain е на мисия да разшири своята екосистема. Той е интегрирал практически всички нововъзникващи крипто технологии – от DEX до NFT, мем валути, Web3 протоколи, игрови модели play-to-earn и дори метавселена.

Binance също така се ангажира да изгаря повече монети на BNB, отколкото се секат в ход, който намалява предлагането на фона на нарастващото търсене.

Очаква се това, плюс доказаната устойчивост на Binance, повишеният инвеститорски интерес, възстановяващият се крипто пазар и жизнената крипто общност на BNB да катапултират цените на монетите на Binance до рекордно високи нива.

И всички те обясняват защо вие също трябва да обмислите добавянето на Binance към списъка си с алткойни, които да купите днес.

През следващите 5 години, например, цената на BNB се очаква да нарасне с 2000% и да достигне $5000, преди да се повиши допълнително и да пробие над $10000 през следващите 10 години.

6. Kриптовалути прогнози – Uniswap (UNI) 2022

Най-добрият децентрализиран алткойн за закупуване за максимални бъдещи печалби

Uniswap прави разрез за най-добрите алткойни за закупуване през 2022 г., защото се представи изключително добре в миналото и се очаква да възпроизведе тези печалби в бъдеще.

 Тя, например, не само се превърна в най-голямата и популярна децентрализирана борса, но се счита за втората най-ценна платформа DeFi с повече от $7 милиарда заключена обща стойност.

Той също така изстреля близо четири милиона потребители, които колективно са извършили крипто сделки на стойност над 1 трилион долара.

криптовалути прогнози 2022

Той също така доказа своята устойчивост, като оцеля при някои от най-нестабилните пазарни сривове и записа бързи нива на възстановяване.

Също така вярваме, че Uniswap трябва да присъства в списъка на всички с най-добрите алткойни за закупуване днес поради своята иновативност и динамика. Това се доказва от неговите редовни надстройки – точно от Uniswap V1 до текущия Uniswap V3.

Унисуап е криптовалута с прогноза за 2022, която ще ви скрие шапката!

Той също така стига до тук, защото позволява на своите инвеститори да печелят двойно, когато залагат своите UNI алткойни в различни пулове на ликвидност, на платформата си: https://app.uniswap.org/

Ако купите алткойни UNI днес, оптимистичните прогнозисти са уверени, че ще увеличите портфолиото си с 11 000% в началото на десетилетието, когато токенът ERC-20 надхвърли $550.

Shiba Inu (SHIB)

7. Криптовалути прогнози 2022 – SHIBA INU

Най-добрият Memecoin за закупуване преди следващото рали на пазара да започне

Shiba Inu стана известно име в крипто света в началото на 2021 г., когато стойността му скочи с повече от 5 милиона процента.

Оттогава тя привлече подобни на култ последователи и създаде една от най-оживените крипто общности в социалните медии.

Те изиграха важна роля за популяризирането на мем монетата, поддържайки я във възходящ тренд и поддържайки позицията й на втората най-ценна валута за шеги. И това е една от причините, поради които смятаме SHIB за най-добрия алткойн за закупуване през 2022 г.

Също така вярваме, че токените SHIB са едни от най-добрите алткойни за закупуване днес, защото са се представяли изключително добре в миналото. Продължавайки напред, очакваме SHIB да очаква да възпроизведе миналите печалби и да направи своите инвеститори глупаво богати.

криптовалути прогнози 2022

Някои от факторите, които смятаме, че ще помогнат за задействане на печалби в стойността на алткойна, включват възстановяващ се крипто пазар, експлозивната му популярност и развитие в мрежата на екосистемата Shiba Inu, насочено към увеличаване на случаите на използване на SHIB, като същевременно намалява предлагането му.

Ако купите алткойни Shiba Inu днес, мнозинството на крипто пазара са уверени, че мем монетата ще помогне да увеличите портфолиото си с повече от 4000% до момента, в който пазарът отново се повиши – най-вероятно през 2025 г.

8. Космос (ATOM) – Криптовалути прогнози 2022 г.

Най-добрият алткойн за оперативна съвместимост за покупка и HODL.

Cosmos се стреми да разреши едно от най-големите предизвикателства и най-големите препятствия пред глобалното приемане на блокчейн – оперативната съвместимост.

Това го прави един от най-полезните крипто проекти на бъдещето и един от най-добрите алткойни за закупуване през 2022 г. и за HODL.

Той решава предизвикателството за оперативна съвместимост, като предлага две ключови характеристики. Първо, той излезе с революционния протокол Interblockchain Communication (IBC), който позволява споделяне на данни и улеснява комуникацията между различни блокчейн мрежи.

криптовалути прогнози 2022

Той също така излезе с комплекта за разработка на софтуер Cosmos, който опростява процеса на създаване на крипто приложения за разработчици и брандове.

И двете технологии харесаха Cosmos и неговите ATOM токени на разработчиците, както и на брандовете във и извън веригата, които искат да надграждат върху платформата.

И продължавайки напред, нарастващото приемане на блокчейн технологията и търсенето на оперативно съвместима криптовалута се очаква да катапултират цените на ATOM токена до безпрецедентни висоти – допълнително потвърждавайки защо попада в нашия списък с алткойни за закупуване днес.

До началото на десетилетието се очаква Atom токените да са спечелили до 10 000% – ефективно изтласквайки стойността си доста над $800 за един токен.

9. Ripple (XRP) – Криптовалута прогнози 2022

Най-подценения алткойн за закупуване днес.

Когато Ripple стартира, мнозинството анализатори и инвеститори бяха убедени, че представлява най-голямата заплаха за господството на биткойн.

Някои го нарекоха най-добрия биткойн убиец. Той бързо беше избран от финансови институции по целия свят, тъй като обещава да замени досегашните банкови системи и да революционизира трансграничните плащания.

криптовалути прогнози 2022

По времето, когато достигна своя връх в началото на 2018 г., цените на токените на Ripple бяха с повече от 68 000% над началната им цена. Тогава Ripple Labs и нейните директори бяха съдени от SEC във федерален съд на САЩ и шокиращият ход изпрати цената на XRP до дъното.

Днес XRP се търгува на промо цена. Повече от 90% под най-високата си стойност за всички времена. Това ги прави една от най-подценените криптовалути, особено като вземете предвид, че се търгува само на това ниво поради отрицателния натиск. А той е предизвикан от продължаващия случай на SEC.

Считаме, че Ripple е най-добрият алткойн за закупуване през 2022 г. за спекулативни инвестиционни цели, тъй като нарастващ брой анализатори, финтех експерти и юристи очакват делото да приключи скоро и то в полза на Ripple.

Колко висока може да стане цената на Ripple token в бъдеще?

Е, крипто анализаторите са големи оптимисти за бъдещето на XRP и очакват то да се повиши с до 5000%, за да надхвърли $15 до края на десетилетието.

10. Криптовалути прогнози 2022 – Aave (AAVE)

Най-добрият DeFi алткойн за закупуване на промоционална цена.

Aave е втората най-популярна платформа за кредитиране и четвъртият най-ценен DeFi проект с близо 5 милиарда долара обща заключена стойност.

Протоколът с отворен код се стреми да революционизира световната банкова индустрия. Той предоставя на крипто търговците и инвеститорите алтернативни платформи за спестяване и кредитиране.

Стартиран през 2020 г., Aave беше топло посрещнат от крипто общността в ход, който доведе до ръст на цените на токените му с близо 1300%. Така постави текущия рекорд за всички времена от $670 през май 2021 г.

криптовалути прогнози 2022

Продължавайки напред, ние сме уверени, че ускореното приемане на блокчейн технологиите, нарастващата глобална инфлация, високите лихвени проценти върху спестяванията и конкурентните лихвени проценти по заемите, както и безупречността на Aave се очаква да привлекат повече крипто инвеститори/търговци към DeFi (decentralized finance) платформата.

Те ще имат нетния ефект от катапултирането на цените на токените AAVE до нови висоти – поради което го смятаме за най-добрия алткойн за закупуване през 2022 г.

Повечето крипто анализатори и финтех експерти са уверени, че цените на токените на Aave ще продължат на рали в бъдеще.

До края на десетилетието оптимистично настроените анализатори са уверени, че цените на токените AAVE ще се повишат с повече от 5000%, за да надхвърлят $3000.

Криптовалути прогнози 2022 г. – Добра инвестиция ли са?

Мнозинството в крипто общността е уверено, че алткойните са добри инвестиции. Те не само се представиха изключително добре в миналото – в момента допринасят с близо 60% от цялата пазарна капитализация – но също така се очаква да отбележат невероятни печалби в бъдеще.

Но те също са податливи на няколко риска, които са сринали някои и портфейлите на техните инвеститори до нула.

Ето защо, за да ви помогнем да решите дали си струва да купувате алткойни за вас, представяме на вашето внимание някои от ползите и рисковете, свързани с купуването на алткойни.

Причини да купите алткойни днес

Огромен потенциал нагоре. Използваемите алткойни с устойчиви блокчейни, които решават реални и неотложни световни проблеми, имат огромен потенциал за развитие.

Те имат способността да увеличат портфолиото ви няколко пъти за кратък период от време.

Позволете диверсификация на портфейла. Повечето алткойни са евтини, често се търгуват за няколко стотинки, което ви дава възможност да диверсифицирате портфолиото си и да разпределите инвестиционния риск, купувайте по малко и различни и ги пазете. Криптовалути прогнози 2022 г.

Ниска капиталова инвестиция: Фактът, че повечето от тези алткойни се продават на сравнително ниски цени, предполага, че имате нужда само от незначителен капитал, за да започнете да ги натрупвате и да изграждате портфолио.

Позволяват ви да инвестирате в конкретни крипто ниши: Повечето от тези алткойни са специфични за ниша. Те могат да бъдат фокусирани върху DeFi, dApps, Web3, NFT, Metaverse и т.н.

Следователно вие можете да изберете да инвестирате в алткойни, които се фокусират върху ниши, които смятате, че ще се взривят скоро, както стана с токените за метавселени през 2021 г.

Рискове при закупуване на алткойни през 2022 г

Изключителна волатилност: Ценовото действие на алткойн е изключително нестабилно и непредвидимо, особено според традиционните мерки на фондовия пазар.

Не е необичайно алткойн да губи стойност с двуцифрени проценти за няколко часа. Те също могат да останат в крипто зима, която продължава с години. Например пазарният срив през 2018-2020 г. Ето защо, купувайте алткойни само, ако можете да понесете такива колебания.

Податливост на крипто измами: Алткойните са основната цел на измамници, измамници и хакери. Например, повече от 80% от криптовалутите на обща стойност 14 милиарда долара, загубени от киберпрестъпници през 2021 г., бяха откраднати чрез измами и измами, свързани с алткойн.

Къде да закупите алткойни през 2022 г.?

10-те най-добри алткойни за закупуване днес, които обсъдихме по-горе, са изброени с някои от най-популярните крипто борси наоколо. Въпреки това ви препоръчваме да регистрирате акаунти и да купувате алткойни от една или от следните борси с висока репутация:

eToro – Най-добрата борса за закупуване на алткойни за начинаещи. eToro поддържа изключително интуитивен потребителски интерфейс, начислява конкурентни такси и интегрира социални инструменти и инструменти за търговия с копия.

Coinbase – Най-доброто място за незабавно закупуване на алткойни. Coinbase е силно ликвидна, работи с интуитивен потребителски интерфейс и е много достъпна.

Binance – Най-добрата борса за закупуване на алткойни на ниски такси. Binance е най-ликвидната борса, изброява най-широката гама алткойни и двойки за търговия с алткойни и застрахова вашите цифрови активи.

Заключение

Днес разгледахме най-добрите алткойни за закупуване през 2022 г

Видяхме отговорът на въпроса „Криптовалути прогнози 2022 – Кои са 10-те най-добри валути за купуване?“.

Продължете да следите статиите на Crypto 365, защото времената са динамични и крипто пазарът се променя бързо в рамките на малко време. Ние ще направим най-добрите анализи за криптовалути прогнози 2022 г. за вас и ще ви спестим много часове и дни за анализи.

Тук обсъдихме какво смятаме за 10-те най-добри криптовалути прогнози през 2022, които са най-подходящи за закупуване по време на текущия спад.

Прочетете още от Crypto365:

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Новите крипто регулации в Индия. Търговията спадна с 80%!

Виж следваща

Топ 5: Kои криптовалути да следим до края на 2022г.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.