Проектът NEAR стартира Update – NEAR Horizon

Въпреки че напоследък се наблюдават признаци на отминаване на крипто зимата, разработчиците продължават да се възползват максимално от настоящия пазар на строителите. По-специално, NEAR отбеляза значителен ръст на новите проекти и повишено приемане през последната година.

Разрастването на NEAR се дължи отчасти на някои значителни подобрения и съобщения от нейния основен екип. Съвсем наскоро NEAR обяви преминаването си към блокчейн операционна система (BOS) – първият пример в индустрията, който допълнително утвърждава NEAR като директна входна точка към Web3. С блокчейн операционната система NEAR вече не е просто слой 1 – тя е операционната система за отворена мрежа, свободна от централизираните платформи на Web2.

По време на обявяването съоснователят на NEAR Илия Полосухин сигнализира, че преходът към BOS е само началото на това, което предстои да се случи за NEAR. След като Consensus е в разгара си и NEAR присъства на конференцията, много Web3 ентусиасти и членове на общността на NEAR очакваха още вълнуващи съобщения и не останаха разочаровани.

По време на Consensus фондация NEAR обяви NEAR Horizon – акселератор, който революционизира начина, по който се подкрепят основателите на Web3. Осъществен чрез партньорства с Dragonfly, Pantera, Fabric Ventures, Decasonic, Hashed и други, NEAR Horizon ще даде възможност на екипите от основатели да разширят проектите си с широк спектър от подкрепа. Тази подкрепа на свой ред ще позволи бързото развитие на страхотни продукти с реална стойност в екосистемата на NEAR.

Революционен акселератор за стартиращи компании в областта на Web3

NEAR Horizon е вълнуваща възможност за екипите от основатели, които искат да изградят своите стартъпи на базата на BOS. Стартъпите могат да взаимодействат с NEAR Horizon чрез двустранно пазарно приложение, което свързва основателите един с друг и с хора и организации, които са в състояние най-добре да ускорят растежа им.

При стартирането си пазарът ще включва над 15 доставчици на услуги, 40 ментори и над 300 поддръжници. Основателите в екосистемата NEAR ще имат директен достъп на самообслужване до NEAR Horizon, което ще им позволи да установят връзки и да генерират ресурсите, които ще им помогнат да успеят. В допълнение към тези непосредствени ресурси основателите могат да кандидатстват за кредити, които покриват разходите за услуги в критични области на развитие, включително маркетинг, право, бек-офис финанси, продукти и инфраструктура.

За основателите, които търсят допълнителна подкрепа и насоки по време на пътуването си в Horizon, платформата ще бъде оборудвана и с програми, подпомагани от партньор на фондация NEAR, които осигуряват менторство, бизнес ресурси и директна линия към капитал за стартиращи предприятия. Тези програми са достъпни чрез широк кръг от водещи групи в индустрията, включително Antler, Brinc, FabricX, CV Labs, Blockchain Founders Group и др. Независимо от пътя, който основателите изберат да поемат, NEAR Horizon ще им осигури необходимата подкрепа, когато имат най-голяма нужда от нея, за да ускорят растежа на своите Web3 проекти, изградени върху протокола NEAR.

Тъй като размразяването на крипто зимата обещава идването на крипто пролет, NEAR продължава да набира скорост както сред основателите, така и сред инвеститорите в общността Web3. С по-висока скорост на транзакциите от Ethereum, силен ангажимент към своята екосистема и първата в индустрията блокчейн операционна система, NEAR създаде директен път към успеха за основателите.

Още от блога на Crypto365:

Книга за криптовалути – как да изберем? Топ 7 книги за крипто

Приходите на Tron през първото тримесечие на 2023 г. надхвърлят 90 млн. долара: Доклад

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Може ли LUNC да достигне $1 през 2023 г.? Прогноза

Виж следваща

Президентът на САЩ: Не желая да сключвам сделка с търговците на криптовалути

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.