FLOKI се изстреля нагоре с 15% за 24 часа – може ли да достигне $1?

Цената на Floki се повиши до 0,00004534 долара днес, отбелязвайки 24-часов период, в който тя се повиши с цели 15%.

Настоящата ѝ цена означава, че тя е спаднала с 8 % през последната седмица, но е нараснала с 42 % през последните 30 дни, тъй като неотдавнашното меме на Елон Мъск, свързано с кучета, също помогна да се повиши интересът към FLOKI.

А тъй като екипът за разработване на FLOKI наскоро разкри и пътната си карта за 2023 г., пазарът все повече очаква новият мемори токен да се превърне в една от най-големите нови монети на пазара.

Прогноза за цената на Floki: FLOKI поскъпна с 15% за 24 часа – може ли FLOKI да достигне 1 долар?

Индикаторите на FLOKI разкриват много силна инерция в момента, като неговият индекс на относителна сила (лилаво) се повиши обратно към 60 и 70 днес, след като се понижи през изминалата седмица.

източник: TradingView

Ако това не е достатъчно, 30-дневната пълзяща средна на FLOKI се изстреля над 200-дневната си средна и продължава да се покачва.

По-трезвомислещите трейдъри биха могли да предположат, че тя трябва да се върне обратно на земята, но все още не изглежда да се изравнява.

Съществуват различни причини, поради които FLOKI се превърна в една от най-горещите монети в топ 100 на пазара, като една от тях е тази на Елон Мъск.

След като главният изпълнителен директор на Twitter и Tesla публикува в Twitter снимка на кучето си FLOKI, монетата поскъпна с цели 200% за около 24 часа.

Оттогава насам FLOKI се носи на вълната на инерцията и нарастващия обществен интерес, като дори незначителни новини помагат за по-нататъшния тласък на токена.

Например днешното рали изглежда е предизвикано от новината, че WazirX, най-голямата по обем борса в Индия, вече предлага FLOKI

Днес се появи и новината, че DigiFinex е стартирала вечна търговия с FLOKI, което отново спомага за засилване на бичия интерес към монетата.

Всичко това спомага за създаването на усещането на пазара, че FLOKI е монета във възход, като все повече търговци и инвеститори се надяват да открият позиции, преди да е станала твърде скъпа.

Екипът на Floki също така помогна за предизвикването на интерес, като си партнира с индийския отбор по крикет The India Maharajas – нещо, което се надява да представи монетата на милиони потенциални потребители и купувачи.

Според KuCoin FLOKI е втората най-търсена криптовалута на пазара в момента, което показва колко точно е привлякла вниманието на пазара.

В по-фундаментален план FLOKI се възползва напоследък и от актуализациите на своя екип за разработка, който миналия месец публикува подробна пътна карта за 2023 г.

Тази пътна карта показва как FLOKI планира да се превърне в нещо повече от поредния триков мем токен, като разработчиците му планират да пуснат програма за залагане, собствена DeFi платформа и дори дебитна карта на тема FLOKI.

Въз основа на тези развития остава голяма вероятност FLOKI да стане свидетел на стабилен ръст на цената с напредването на годината.

Може да се очаква, че от сегашното си ниво от 0,00004487 долара тя ще се върне на 0,0001 долара до края на годината.

А след като пазарът предприеме по-устойчиво и значително възстановяване, той може с голяма вероятност да премине сегашния си рекорден връх, който възлиза на 0,00033651 щатски долара (поставен през ноември 2021 г.).

Подходящ ли е моментът за покупка на Floki?

Макар че индикаторите сочат, че на FLOKI може би скоро предстои корекция, постоянният поток от добри новини и нови борсови листвания показват, че тя може да продължи да се покачва още известно време.

Въпреки това търговците, които искат да избегнат почти неизбежното понижение, може да предпочетат да погледнат към други токени с висок потенциал.

Съответно, съставихме списък с 15-те най-добри криптовалути за 2023 г., анализирани от екипа на Cryptonews Industry Talk.

Още от блога на Crypto365:

Книга за криптовалути – как да изберем? Топ 7 книги за крипто

IMF с регулации за криптовалутите?- Доклад

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Прогноза за цената на Bitcoin. Ще пробие ли 23 хил. долара?

Виж следваща

Опитват се да отстранят виден защитник на Ripple по делото! Какво трябва да знаете?

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.