Enjin Coin експлодира? Ще се увеличат ли тези алткойни с ниска капитализация 10 пъти?

Водещата GameFi платформа Enjin (ENJ) отбеляза вчера огромно покачване от 20% на фона на бичи новини от FOMC. Сега цената се е върнала с 4%, като биковете се чудят дали е време за следващия етап на повишение.

Досега Enjin (ENJ) е впечатляваща, формирайки бичи търговски канал след ралито, разпалено през януари.

Непоклатимата бича техническа структура е солидна и би могла да подготви почвата за възвръщане на миналите висоти на ENJ.

Enjin е платформа, фокусирана върху оборудването на разработчиците на GameFi с инструментите, от които се нуждаят, за да изграждат на гърба на Ethereum.

Анализ на цената на Enjin (ENJ)

Тъй като новата година разчупи леда на трудната крипто зима за Enjin, през януари се наблюдаваше стабилно покачване с 82%.

Период на консолидация през февруари пренесе ценовото действие в продължение на три седмици. Докато 20% пробив на свещта не изпрати ENJ с ракета нагоре вчера.

Това беше подхранено от бичи новини за развитието, публикувани от доклада за прожекторите на CoinMarketCap. И окуражена от положителните настроения от срещата на FOMC.

От триседмичната консолидация над 0,45 долара се появи силно ниво на подкрепа.

При подготвено ценово действие Enjin насочва потенциала си за повишение до 0,70 USD (+35%) – историческо ниво, наблюдавано за последен път през август 2022 г.

Колко високо може да стигне Enjin (ENJ)?

Що се отнася до сигналите на индикаторите, RSI е на границата на 52.

Заслужава да се отбележи колко бързо RSI успя да се охлади от вчерашното помпане, което предполага, че има силен импулс зад това рали на цените.

MACD осигурява леко успокоение, показвайки незначителна бича дивергенция.

Без нищо, което да показва загриженост, изглежда вероятно възстановителното рали на Enjin да продължи – при условие, че фундаменталните фактори останат неоспорени.

А със структура риск: възнаграждение от 2,55 – атрактивен вход, характеризиращ се с ограничен риск от понижение – биковете на Enjin са на парад.

Но тъй като се очаква GameFi да се превърне в пробив в криптосектора, с очаквана бъдеща пазарна капитализация от 38 млрд. долара до 2008 г., кои други токени GameFi биха могли да видят голяма възвръщаемост тази година?

Вървете по пътя на воина: Fight Out (FGHT)

След като разказът за play-2-earn се върна твърдо в полезрението на пазара след хвърлянето на STEPN, много инвеститори търсят да намерят по-безопасни сделки с GameFi с по-добър потенциал за ръст и по-малко несигурно ценово действие.

Един солиден претендент, който привлича значително внимание в крипто Twitter, е Fight Out (FGHT).

Позиционирайки се като по-усъвършенстван и по-добре разработен STEPN, този нов play-2-earn dApp има за цел да ви отведе на пътешествие, за да се превърнете в най-добрия си боец.

Къде STEPN се провали – с едноизмерни педометри, измерващи броя на стъпките, и свръхскъпа екосистема, която принуждаваше играчите да извършват тежки транзакции, за да отключат някаква реална възвръщаемост.

Fight Out се стреми да постигне успех, като предостави усъвършенствано и универсално приложение, което може да измерва и стимулира различни видове физическа активност, вариращи от боксови тренировки до нощни сесии по вдигане на тежести във фитнес залата.

Всичко това се основава на аватар с душа (представете си го като маратонка STEPN, която не може да бъде купена или препродадена) – специално проектиран от играча, този НФТ въплъщава фитнес пътуването на потребителя.

Докато тренирате и тренирате, това се записва и повишава статистиките на вашия soulbound аватар в реално време – като същевременно ви носи жетони $REPS в играта.

Тези жетони $REPS могат да се обменят за родните за мрежата $FGHT, които могат да се осребрят, да се похарчат на пазара на NFT или да се пуснат в състезанията на общността с високи залози PVP, в които се изправяте срещу други потребители, за да видите кой може да тренира най-усилено тази седмица.

Нещо повече? Като част от акцента върху развитието на общността, Fight Out си партнира с редица елитни спортисти, които водят тренировъчни сесии в общността, включително световната шампионка по бокс Савана Маршал.

За да се възползвате максимално от предварителната продажба на Fight Out, ще трябва да действате бързо, тъй като са събрани повече от 4,65 млн. долара, а цените на токените за предварителна продажба се увеличават постепенно на всеки 12 часа при справедлив старт.

Екипът на Fight Out наскоро обяви старта на доходоносна програма за реферални промоционални връзки. Това дава възможност на потребителите да получат 5% комисиона за регистриране на техни приятели.

Всичко, което потребителите трябва да направят, е да отидат на началната страница на Fight Out, да свържат валиден крипто портфейл и след това да кликнат върху бутона за 5% реферална връзка.

В този момент ще бъде генериран уникален реферален линк, който ще ви донесе комисиона. Споделете линка с приятелите и семейството си или го публикувайте в социалните си медии.

Това означава, че всеки път, когато някой закупи токена $FGHT – вие получавате 5% от сумата на покупката.

C+Charge (CCHG)

C+Charge ($CCHG) е нова криптовалута, която разтърсва индустрията на въглеродните кредити.

Този иновативен стартъп има за цел да се възползва от прогнозирания ръст от 2,4 трилиона долара в индустрията до 2027 г. И не е нужно да гледате надалеч, за да видите нейната значимост.

Нагоре-надолу по пътищата се появяват станции за зареждане на електрически превозни средства (ЕПС) за флотилии от блестящи Teslas и други ЕПС – C+Charge предлага възможност на обикновените хора да поискат парче от баницата.

Компанията предлага система за плащане Peer-2-Peer (P2P) за зареждане на електрически превозни средства (EV), използвайки блокчейн технология.

С тази система водачите на EV могат да печелят въглеродни кредити и да се възползват от растежа на индустрията.

Понастоящем само големите производители на електромобили като Tesla се възползват от въглеродните кредити. Защо тези печалби трябва да се централизират в ръцете на малцина?

C+Charge има за цел да изравни условията на конкуренция и да постави тези възнаграждения в ръцете на собствениците на електромобили – и инвеститорите са развълнувани с набраните повече от 1,56 млн. долара.

Предварителната продажба на токена CCHG вече е в ход, което дава възможност на ранните инвеститори да влязат в първия етаж на този екологичен проект. За ранните инвеститори е предвидено и раздаване на 50 хил. долара.

Присъединете се към революцията на C+Charge още днес и станете част от проект, който допринася за опазването на околната среда.

RobotEra (TARO)

RobotEra е проект на GameFi, който позволява на играчите да проектират и конструират свои собствени роботи и да ги изправят пред различни игри и предизвикателства, включително състезания, битки и стратегически игри, в които играчите могат да изпробват своите роботи.

Платформата позволява на играчите да печелят награди под формата на местни за мрежата токени $TARO, които се използват за купуване и продаване на виртуални активи и за уреждане на такси и награди за платформата.

В момента RobotEra е в предварителна продажба – възможност за заинтересованите инвеститори да закупят $TARO, преди да бъдат публично достъпни за търговия.

В предварителната продажба TARO се предлага на преференциална цена от 0,02 USDT за токена, като минималното изискване за покупка е 50 USDT.

Предварителната продажба има ограничено предлагане от само 45 000 000 останали токена $TARO, а първият етап на предварителната продажба ще приключи скоро, тъй като китовете са в треска за натрупване.

Предварителната продажба е разделена на два етапа, като на втория етап се предлага $TARO на по-висока цена от 0,025 USDT за токена.

Така че инвеститорите могат да получат по-добра сделка, ако купят TARO по време на първия етап на предварителната продажба.

Към момента на писане на статията в предварителната продажба вече са продадени 46 989 818 токена USDTARO – много от тях са погълнати от прозорливи китове на GameFi.

Инвеститорите могат да закупят токени $TARO по време на предварителната продажба, като използват връзката по-долу.

Още от блога на Crypto365:

Еврото ще е Крипто?! Какво става в Европа

Книга за криптовалути – как да изберем? Топ 7 книги за крипто

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

KLAYTN с промени в моделите на токеномиката. Какво ново предстои в управлението на Klay?

Виж следваща

IMF с регулации за криптовалутите?- Доклад

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.