Минималната цена на Bored Ape Yacht Club се срива до 67 ETH, най-ниската от 8 месеца

Минималните цени на NFT от Bored Ape Yacht Collections са намалени до нива, невиждани от първите дни на януари 2022 г.

Незаменяемите токени (NFTs) от колекцията на Bored Ape Yacht Club преминават през много труден етап. Маймуните в момента се намират на минимална цена от 67 ETH навсякъде – нещо, което не сме виждали от първите дни на януари 2022 г.

Това идва на фона на опасения от масови ликвидации на платформа, където собствениците на Bored Ape NFT могат да поставят своите маймуни като обезпечение.

https://boredapeyachtclub.com/#/home
  • За разлика от криптовалутите, незаменимите токени се оценяват по начин, при който минималната цена е най-ниската възможна цена, за която някой е готов да продаде своите NFT.
  • Тъй като те не са заменими, трябва да има купувач за всеки конкретен NFT, което прави пазара много по-предизвикателен във времена на ниска ликвидност.
  • Към момента на писане на тази статия най-популярната колекция в света – Bored Ape Yacht Club, преминава през тежък период, тъй като минималната цена е 67 ETH, според данни от CoinGecko.
  • Други колекции от екосистемата BAYC също изпитват трудни времена. Подът на яхт клуба Mutant Ape е около 12 ETH, което също е ниско ниво, невиждано от първите дни на януари 2022 г.
  • Това се случва, тъй като BendDAO – платформа, в която потребителите можеха да депозират своите NFT като обезпечение за ETH заеми, видя голяма част от средствата, използвани за изплащане на кредиторите, изтеглени в нещо, което изглежда като банково движение.
  • Каскадните минимални цени също са резултат от поредица от ликвидации, извършени през последните няколко дни, при които собствениците на BAYC и MAYC NFT (наред с други колекции също) бяха ликвидирани поради срива на цените.

Още от Crypto365:

Най-доброто крипто под $1

Какви са намеренията на Дубай за крипто? Регулациите за крипто маркетинг и реклами

Кои криптовалути да следим до края на 2022 г.

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Какви са намеренията на Дубай за крипто? Регулациите за крипто маркетинг и реклами

Виж следваща

Докладът за CPI в САЩ показва, че инфлацията е по-гореща от очакваното, биткойнът се срива с 9,6%

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.