Анализ на цените на ChainLink: LINK повишава цената си до 7,5 долара

Анализът на цената на ChainLink за 10 октомври 2022 г. показва, че пазарът следва пълно положително движение, получавайки значителна положителна инерция, което означава повишаване на положителността на пазара на LINK. Цената на ChainLink остана положителна през последните няколко часа. На 9 октомври 2022 г. цената се повиши от 7,5 долара до 7,7 долара. Освен това скоро след това пазарната стойност се понижи и загуби още стойност. Нещо повече, ChainLink достигна своя връх и достигна 7,5 долара, като малко не му достигна до границата от 8 долара.

Текущата цена на ChainLink е 7,5 USD, като обемът на търговията е 267 690 835 USD. През последните 24 часа ChainLink се понижи с 0,17 %. Понастоящем ChainLink е на 21 място с пазарна капитализация от 3 709 725 934 USD.

4-часов анализ на цената на LINK/USD: Последни развития

Ценовият анализ на ChainLink разкрива волатилността на пазара след движението при затваряне. Това означава, че цената на ChainLink става все по-малко податлива на движение към двете крайности, показвайки последователна динамика. Горната граница на лентата на Болинджър е 7,6 долара, което е точка на подкрепа за LINK. Обратно, долната граница на лентата на Болинджър е 7,4 USD, което е най-силната линия на подкрепа за LINK.

Изглежда, че цената на LINK/USD се движи под цената на пълзящата средна линия, което означава низходящо движение. Тенденцията на пазара изглежда е доминирана от мечките. Въпреки това; цената на LINK/USD изглежда се движи нагоре, което илюстрира нарастващ пазар. Пазарът се опитва да пробие пълзящата средна линия и е на път да обърне мечешката инерция.

Анализът на цената на ChainLink разкрива, че индексът на относителната сила (RSI) е 48, което показва стабилен пазар на криптовалути. Това означава, че криптовалутата попада в централно-неутралния регион. Освен това изглежда, че RSI се движи нагоре, което показва нарастващ пазар. Преобладаването на дейностите по закупуване води до увеличаване на показателя RSI.

Анализ на цената на ChainLink за 1 ден

Анализът на цената на ChainLink разкрива, че волатилността на пазара следва намаляващо движение, което означава, че цената на ChainLink става все по-склонна да изпитва променливи промени в двете крайности. Горната граница на лентата на Болинджър е 8,2 долара, като служи като най-силната точка на съпротива на LINLink. Обратно, долната граница на лентата на Болинджър е 6,9 USD, което е най-силната точка на подкрепа за LINK.

Цената на LINK/USD изглежда се движи над цената на пълзящата средна, което означава бичо движение. Тенденцията на пазара изглежда показва бича динамика през последните няколко дни. Освен това пазарът е взел решение за положителен подход. В резултат на това днес тенденцията се промени, цената започна да се движи нагоре, а пазарът започна да отваря своята волатилност. Тази промяна изигра решаваща роля за развитието на ChainLink. Въпреки това цената се опитва да се придвижи към съпротивата на пазара.

Анализът на цената на Chainlink показва, че индексът на относителната сила (RSI) е 50, което означава стабилна криптовалута. Това означава, че криптовалутата попада в централно-неутралния регион. Освен това изглежда, че пътят на RSI се е изместил към линейно движение. Линейният резултат на RSI означава и еквивалентни дейности по покупка и продажба.

Заключение на ценовия анализ на ChainLink

Анализът на цената на Chainlink разкрива, че криптовалутата следва възходяща тенденция с много възможности за активност в положителната крайност. Нещо повече, сегашното състояние на пазара изглежда следва положителен подход, тъй като показва потенциал да се придвижи към двете бичи крайности. Пазарът показва голям потенциал за развитие към нарастващия край на пазара.

Научете повече от блога на Crypto365:

Какво е ENS? Обяснение на услугата за имена на Етериум (актуализирано 2022 г.)

Aкциите AAPL и TSLA спадат с над 4,5%. Паундът се срива

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Как поток от стейбълкойни към борсите могат да сигнализират за следващия бичи пазар: Анализ

Виж следваща

Цените на Bitcoin и Ethereum задържат ключова подкрепа, Huobi печели 75% за една седмица

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.