Топ печеливши и губещи на криптопазара – Срив на Tornado Cash, Цената на Pepe отскача

В динамичния свят на криптовалутите цените могат да се променят бързо, което предоставя както възможности, така и рискове за инвеститорите.

Днес се впускаме в най-новите актуализации на топ печелившите и губещите на криптопазара.

Двама забележителни изпълнители са Tornado Cash (TORN) и Pepe, като Pepe си осигури втората позиция на най-голям печеливш на двойките Binance USDT.

Освен това ще проучим напредъка на IDEX, който наскоро привлече вниманието заради връзката си с DeeLance и Launchpad, двете монети Web3.

Ecoterra също се очертава като топ печеливш, след като надхвърли 4 млн. долара в набрани средства. И накрая, AiDoge впечатлява с впечатляващия етап от 11 млн. долара.

Нека се потопим в детайлите и да разкрием интригуващите събития в криптопазара.

Tornado Cash (TORN): Поглед отблизо към неотдавнашния срив

Неидентифициран нападател или група нападатели ефективно поеха контрола върху децентрализираната автономна организация (DAO), управляваща операциите и средствата на Tornado Cash, криптомиксер с фокус върху неприкосновеността на личния живот.

Атакуващият пусна злонамерено предложение, което скриваше кодова функция, предоставяща му фалшиви гласове в рамките на DAO.

С тези гласове те придобиха контрол върху аспекти като TORN токените, държани в договора за управление.

Нападателят продължил да изтегля и продава 10 000 гласа като TORN.

Важно е да се отбележи, че тази атака не засяга действителния протокол Tornado Cash, който позволява на потребителите да прикриват движението на средствата.

Сега общността на Tornado Cash предлага да се върнат промените, направени от нападателя.

Освен това беше забелязано, че атакуващият злонамерено е изкопал над 1 милион токена Tornado, чиято стойност е над 4 милиона долара.

Binance временно спира депозитите на TORN на фона на опасенията за протокола на Tornado Cash

Неотдавнашните събития, свързани с протокола Tornado Cash, засегнаха и цената на TORN на борсата Binance.

В отговор на обстоятелствата, свързани с протокола, Binance обяви временна пауза на депозитите на TORN до второ нареждане.

Това съобщение на Binance засилва въздействието върху цената на TORN, тъй като участниците на пазара реагират на събитията, свързани с протокола и пробива в сигурността.

Временното спиране на депозитите в TORN отразява предпазливостта и бдителността, упражнявани от Binance за гарантиране на сигурността на средствата на своите потребители.

Цена на Tornado Cash

Текущата цена на Tornado Cash е 4,41 USD, а обемът на търговията с нея през последните 24 часа възлиза на 24 795 228 USD.

За този период Tornado Cash отбеляза спад от близо 35%. Понастоящем тя заема позиция № 981 в CoinMarketCap с пазарна капитализация от 4 851 051 USD.

Графика на цената на Tornado Cash – Източник: Tradingview

По-голямата част от низходящия тренд е задействана поради неидентифицирана атака срещу Tornado Cash.

Цената на Pepe се покачва, тъй като осигурява втората по големина печеливша позиция на двойките на Binance USDT

PEPE навлезе на пазара на криптовалути на 18 април и бързо набра скорост и стойност, като се позиционира сред 50-те най-търгувани криптовалути през 2023 г.

За разлика от добре познатата мемори монета $DOGE, на която бяха необходими почти четири години, за да достигне пазарна капитализация от 1 млрд. долара, $PEPE постигна същия подвиг само за малко повече от две седмици след пускането си.

Популярната криптовалута Pepe стана свидетел на значителен ценови скок, осигурявайки си втората позиция по печалби на двойките Binance USDT.

Pepe е на второ място по печалби – Източник: Binance

Към днешна дата цената на Pepe в реално време възлиза на 0,0000017 щатски долара за (PEPE/USD), като текущата пазарна капитализация е 675,68 млн. щатски долара.

24-часовият обем на търговията за Pepe е 381,84 млн. долара, което отразява силен инвеститорски интерес.

През последните 24 часа Pepe отбеляза забележителен ръст от над 10%, което показва бичи настроения на пазара.

Pepe Price Chart – Source: Binance

С циркулиращо предлагане от 391 790,00 млрд. щатски долара, Pepe продължава да привлича внимание, тъй като цената и обемът на търговията му нарастват.

От техническа гледна точка монетата Pepe понастоящем намира подкрепа около нивото от 0,000001595 USD, което допълнително се подсилва от 50-дневната експоненциална пълзяща средна на часовия таймфрейм.

Допълнителен натиск от страна на продавачите може да доведе до понижаване на цената до около 0,000001470 щатски долара. На това ниво обаче също се очаква подкрепа, както показва нарастващата 50-дневна експоненциална пълзяща средна.

Pepecoin Цена Chart – Източник: Tradingview

Поглеждайки към водещите индикатори, и двата все още са в мечата зона, но монетата Pepe показва признаци на възстановяване като цяло.

Днес е важно да се следи нивото 0,000001470, тъй като задържането над него може да предизвика бичо движение към 0,000001805, с потенциал за по-нататъшно повишение към нивото 0,000002090.

Останете на линия за по-нататъшно развитие на събитията!

Монетата DREP се изстреля нагоре като най-печеливша на Binance

Монетата DREP, криптовалута, която е под радара, се превърна в най-печелившата на Binance. Въпреки че е сравнително неизвестна, DREP привлече вниманието на пазарните участници с впечатляващия си ценови скок.

Цената на DREP в реално време отбеляза забележителен скок, като се повиши с над 15% през последните 24 часа.

С текуща пазарна капитализация от 19 464 183 долара, DREP се очертава като обещаваща криптовалута, която в момента е класирана на #627 в CoinMarketCap.

Диаграма на цената на DREP – Източник: Tradingview

С циркулиращо предлагане от 48 737 500 монети DREP, този сравнително неизвестен скъпоценен камък привлича вниманието на търговци и инвеститори.

DREP е проект, базиран на блокчейн, който има за цел да революционизира онлайн рекламата и управлението на потребителски данни чрез своята децентрализирана система за репутация.

С неотдавнашното си представяне на Binance DREP демонстрира потенциала си да осигури значителна възвръщаемост на инвеститорите и предизвика любопитство в криптообщността.

Binance, CoinW, Bitrue, Bitget и BingX са сред водещите борси за криптовалути, на които може да се търгува DREP.

Тъй като DREP продължава да демонстрира силна инерция, си струва да проучим потенциала на тази изгряваща звезда на криптопазара.

Възходът на Web3 Coins

Уеб3 монетите като IDEX, DeeLance и Launchpad набират популярност на криптопазара. Тези иновативни проекти възприемат принципите на технологията Web3, която се фокусира върху децентрализацията, прозрачността и овластяването на потребителите.

IDEX във възход

IDEX, децентрализирана борса, предоставя на потребителите сигурна и ефективна платформа за търговия с различни криптовалути. Текущата цена на IDEX е 0,083767 щатски долара, а обемът на търговията ѝ през последните 24 часа е 65 824 158 щатски долара.

През последните 24 часа IDEX отбеляза увеличение с близо 5%. Понастоящем тя заема позиция № 361 в CoinMarketCap с пазарна капитализация от 56 447 152 долара.

Тя набра популярност благодарение на уникалната си хибридна система за ликвидност, съчетаваща ефективността на книгата за поръчки на централизирана борса с гъвкавостта на автоматичното създаване на пазари (AMM), която се среща в децентрализираните борси.

Този подход позволява на IDEX да предоставя на потребителите оптимални спредове и ликвидност в реално време, като свежда до минимум потенциалните загуби по време на търговията.

Собственият токен на платформата, $IDEX, играе централна роля в нейната екосистема.

Launchpad ($LPX): Революция в Web3 пространството с неограничена механика

Launchpad е предстояща децентрализирана борса, която служи като портал към сферата на Web3. Уеб3 представлява третото поколение на интернет, което се характеризира с повишена децентрализация, доверие и сигурност.

Проектът има за цел да създаде интуитивна платформа, предлагаща набор от инструменти, базирани на Web3, включително местния криптоактив $LPX, децентрализирани финанси (DeFi), децентрализирани приложения (dApps), пазар за нефунгиращи токени (NFT) и др.

Launchpad насърчава сътрудничеството и иновациите в цифровата сфера като децентрализирана борса, предоставяйки на потребителите възможности за инвестиции, пазарни прозрения и достъп до ексклузивни предварителни продажби и пускания на NFT.

По време на пресата 1 USDLPX се търгува на преференциална цена за предварителна продажба от 0,0445 USDT с над 546 000 USD, набрани от ранни инвеститори.

Настроен да бъде най-добрият Web3 център, сега е моментът да закупите $LPX преди цената да се увеличи.

DeeLance: Революция в сферата на фрийлансинга

DeeLance е иновативна децентрализирана платформа за фрийлансърство, която има за цел да трансформира традиционната индустрия за фрийлансърство.

Като използва мощта на блокчейн технологията, неизменните токени (NFT) и метавселената, DeeLance предоставя равнопоставен пазар, където фрийлансърите и клиентите могат да се свързват директно, премахвайки необходимостта от посредници.

В основата на платформата е токенът $DLANCE, който в момента е във фаза на предварителна продажба. С впечатляващо привличане, токенът вече е събрал над 981 462 щатски долара и сега е на разположение за закупуване при курс 1 $DLANCE = 0,033 USDT.

Този metaverse токен отваря свят от възможности за фрийлансърите и специалистите по набиране на персонал, като предлага нови възможности за сътрудничество и растеж.

Уникалният подход и ранният успех на DeeLance го позиционират като разрушител в индустрията на фрийлансърите.

Като комбинира предимствата на блокчейн технологията, НФТ и метавселената, DeeLance е на път да революционизира начина, по който фрийлансърите и клиентите си взаимодействат, създавайки по-ефективна и прозрачна екосистема за всички участващи страни.

Криптопазарът продължава да се развива бързо, предлагайки вълнуващи възможности за инвеститорите. Останете на линия за по-нататъшни актуализации, докато навигираме в постоянно променящия се пейзаж на криптовалутите.

Още от блога на Crypto365:

KLAYTN с промени в моделите на токеномиката. Какво ново предстои в управлението на Klay?

Биткойн удари $24 хил. долара, виждали ли сме това и преди?

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Президентът на САЩ: Не желая да сключвам сделка с търговците на криптовалути

Виж следваща

Нова Функция на Ledger за Възстановяване на Биткойн Портфейл – Опасна ли е?

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.