Прогноза за цената на Polygon – MATIC поскъпва с 22% до 1,15 долара, може ли да се покачи 10 пъти спрямо Instagram NFT News?

Ценовата прогноза на Polygon остава бича, тъй като MATIC е нарушил силното ниво на съпротива на двойния връх от 1,054 USD. Сега той е изправен пред основно препятствие на ниво 1,3075 USD и пробивът на нивото 1,3075 USD ще определи по-нататъшното ценово действие.

На 06 ноември MATIC/USD отвори деня на ниво от 1,1850 USD, като достигна високо ниво от 1,1894 USD и падна до ниско ниво от 1,1325 USD.

Meta възнамерява да използва Polygon, за да отпечатва и продава NFT в Instagram

На 2 ноември Meta потвърди, че тества възможността да се коват и продават NFT в Instagram, подобно на начина, по който го правят много от обикновените пазари на NFT. Услугата ще бъде достъпна първо за „малка група творци в САЩ“.

Освен това компанията разширява инструмента за представяне на NFT в Instagram, който наскоро направи достъпен за потребителите в над 100 държави. Те разкриха и няколко нови начина, по които създателите могат да печелят от работата си в нейните платформи.

Според Meta нейният набор от инструменти за цифрови колекции ще позволи на потребителите да създават NFT в блокчейна на Polygon и след това да ги продават в Instagram или другаде. Компанията твърди, че в допълнение към блокчейн веригите Ethereum, Polygon и Flow, поддържани преди от услугата, сега можете да показвате NFT, получени от други източници.

Meta показва метаданните на OpenSea по същия начин, по който Twitter го прави за своята функция за профилни изображения на NFT. Тъй като са платформи за артисти, които постигат пазарна жизнеспособност за своите произведения, NFT превръщат социалния капитал във финансова печалба.

Феновете могат да помагат на творците, като организират и разработват колекции от дигитални произведения на изкуството. Инвеститорите в MATIC/USD отбелязаха незабавен ръст на цените, след като Meta обяви подкрепата за NFT на Polygon в Instagram.

JPMorgan завършва първата сделка с DeFi на Polygon

JPMorgan е най-новата банка, която навлиза на пазара на DeFi; търгува с токенизирани парични депозити в блокчейна на Polygon. Освен това на 2 ноември Паричният орган на Сингапур (MAS) обяви, че първият индустриален пилот на проекта Guardian е приключил успешно.

JP Morgan е осъществила първата си трансгранична трансакция в публична блокчейн мрежа, използвайки децентрализирано финансиране (DeFi). Сделката е била улеснена от MAS Project Guardian – пилотна инициатива, предназначена да „проучи потенциалните приложения на децентрализираното финансиране (DeFi) на пазарите за финансиране на едро“.

Казано по-просто, пилотният проект беше допълнителна стъпка в проучването на това как традиционните финансови институции биха могли да извършват финансови трансакции, използвайки токенизирани активи и DeFi протоколи, наред с други случаи на употреба.

Тай Лоббан, ръководител на отдел „Стартиране на блокчейн и цифрови активи Onyx“ в JPMorgan, предостави подробности за начина на осъществяване на трансакцията в тема в Twitter на 2 ноември. Поради ниските такси за трансакциите банката е използвала идеята за пул от разрешения на протокола Aave (AAVE) и мрежовия полигон на ниво 2 (MATIC) на Ethereum (ETH), според Лоббан.

JPMorgan, продължи той, предложи депозит в токенизирани сингапурски долари (TSD) в замяна на японски йени. TSD е местен депозитен токен с фиксирана стойност във веригата, който не страда от проблемите с мащабирането, които изпитва stablecoin.

Стойността на MATIC/USD се повишава поради съобщението, че JP Morgan е завършила първата on-chain търговия в мрежата на Polygon.

Прогноза за цената на Polygon

MATIC/USD е изправен пред непосредствена съпротива близо до нивото от 1,30 USD, а неотдавнашната бича поглъщаща свещ повишава шансовете за продължаване на положителния тренд. Ако MATIC пробие над 1,30 USD, може да достигне 1,50 USD.

В низходяща посока MATIC/USD намира непосредствена подкрепа при 1,04 USD. Тъй като 50-дневната плъзгаща се средна подкрепя възходящия тренд, бихме могли да станем свидетели на продължаване на тренда на покупките към нивата на съпротива от 1,30 и 1,50 USD.

Криптото се засили. BTC и ETH направиха местен връх.

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Binance придоби FTX. Срив на пазара?

Виж следваща

Биткойн се срина до 15.6k – FTX е пред фалит

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.