Полигон (Polygon) може да достигне $ 3,50 през четвъртото тримесечие, тъй като 20% седмичното рали на MATIC задейства настройката на бичи флаг

MATIC повторно изпита горната линия на биковия флаг като съпротива в петък. Тогава цената ѝ се повиши с до 30%. Полигон (MATIC) има потенциал да достигне 3,50 долара до края на тази година, тъй като очертава модел, който започва да прилича на бичи флаг.

По-подробно, биковите знамена са бичи модели на продължаване. Те се появяват, когато цената се консолидира след силно движение нагоре. По този начин цената има тенденция да се понижава, оставяйки след себе си поредица от по-високи и по-ниски дъна.

полигон

Пробив възниква, когато цената се затвори над горната линия на флага (или съпротива). С други думи, цената може да се повиши с колкото височината на предишния възходящ тренд, известен също като флагшток.

Изглежда, че MATIC рисува подобен модел, откакто установи рекордно високо ниво от 2,89 долара на 17 май, след дълъг ръст от 2 долара.

В резултат на това, ако цената на Polygon пробие решително съпротивата на флага, тя ще измести своята възходяща цел до около $ 2 над нивото на пробив. Това приблизително би поставило жетона Polygon по пътя към $ 3.50.

Ъгълът на отдръпване на Полигон

Нарастващата настройка се появи, когато MATIC скочи с около 30% в петък, за да достигне едномесечен връх близо до $ 1,65.

Независимо от това, криптовалутата претърпя лека корекция в близост до споменатото пиково ниво, като спадна с около 4% върху настроенията за печалба сред дневните търговци. Освен това, тъй като корекцията е настъпила точно около съпротивата на бичи флаг, тя повиши възможността за удължени разпродажби напред.

Ако се случи отдръпване, той ще рискува да отпадне MATIC до първия му ред на седмична подкрепа към своята 20-седмична експоненциална пълзяща средна (20-седмична EMA; зелената вълна) около $ 1,231. Междувременно по-нататъшната слабост може да измести целта за понижаване към 50-седмичната EMA (кадифената вълна) около $ 0,868.

полигон

Биковете имат предимство

В допълнение към пълния флаг, Полигон нарисува модел „чаша и дръжка“, който представя възможността скоро криптовалутата да достигне 1,80 долара.

Twitterati MK2 Trading забеляза първо бичи индикатор за обръщане в дневната ценова графика на жетона Polygon. Той показа цената, която формира закръглено дъно (чаша) след движение нагоре и след това рисува низходящ канал (дръжка).

Последващ пробив от търговския диапазон на дръжката би сигнализирал за бичи продължение. По този начин цената ще се стреми към набег към нивото на дължина, равна на дълбочината на чашата. В резултат на това MK2 Trading очаква Полигон на $ 1.80 в следващите сесии.
Последният пристъп за покупка на пазара на Polygon се появи, след като Upbit добави двойки MATIC към своята платформа за търговия. Upbit е една от водещите южнокорейски крипто борси по обем, Освен това борсата изброи и двойки Solana (SOL) и NuCypher (NU).

полигон

Solana беше друг отличителен изпълнител в петък, като родният му знак SOL се повиши с над 11,5%. В същото време NuCypher’s NU се повиши с над 845% в петък след съобщението на Upbit.

Още от Crypto365:

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Етериум – История и поглед към бъдещето

Виж следваща

Биткойн навлиза във финалната фаза на масивен бичи тренд, твърди криптоанализатор

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.