Polkadot очаква пробив до $75, след като DOT установи класически бичи обрат

Обратният модел на главата и раменете подсказва за решаващ пробив на пазара Polkadot. Техническите данни на диаграмата Полкадот (DOT) предполагат, че може да се покачи до нов рекорден максимум близо до $ 75. Това ще стане факт, ако DOT успее да затвори решително над своя диапазон от $ 41– $ 43.

Това е според класическата бичашка система за обръщане, известна като обратна глава и рамене (H&S). Тя се формира, когато цената претърпи три продажби по време на период на консолидация на пазара.

полкадот

По-конкретно, моделът съдържа първоначална разпродажба, последвана от краткосрочно рали на цените и друго-по-дълбоко-разпродажба. Това води до още една малка корекция нагоре, последвана от друга разпродажба. Тя излиза близо/на най-ниското ниво на първата продажба.

Първата и последната разпродажба представляват съответно „ляво“ и „дясно“ рамене, докато втората продажба представлява „главата“. От друга страна, нивото, около което излизат всички краткотрайни ралита, представлява „деколтето“ на модела на главата и раменете.

Традиционните анализатори обикновено изчисляват целта на H&S нагоре от съпротивлението на деколтето, като измерват максималното разстояние между нея и формирането на главата.

И така, изглежда, че Polkadot е формирал подобен бичи модел на седмичната си графика, както е показано по -долу.

Максималното разстояние между деколтето на DOT и долната част на главата е почти 31 долара. Следователно, успешен бичи пробив над деколтето от $ 41– $ 43 поставя следващата дългосрочна цел на приблизително 75 $.

Полкадот: Търговете на Парачайн идват през ноември

полкадот

Обратният модел на H&S се появи, когато DOT се повиши с почти 30% миналата седмица, за да достигне петмесечен връх от около $ 44. В основата на седмичния си възходящ тренд беше ценовият бум на крипто пазара, както и новината за първите търгове за парачейн на Полкадот, които ще се проведат на 11 ноември.

По-подробно, парачейнът на Полкадот е успореден, специфични за приложението вериги-детски книги, свързани с една книга с родители, наречена Relay Chain. Поради паралелния си характер, парачейн са склонни да обработват множество транзакции едновременно и да поддържат и записват данните си в главната книга чрез комуникация с други вериги.

DOT, който служи като полезен знак за такси, управление, оперативна съвместимост и свързване в екосистемата Polkadot, се обедини с повече от 24% след обявяването на търг в Парачейн.

След това Полкадот има за цел да въведе функция за кръстосана верига, която ще позволи нейната релейна верига към външни блокчейн (Bitcoin, Ethereum и др.) чрез специализирани интелигентни договори. Междувременно проектът също така планира да пусне „вградени мостови модули“, които ще подобрят оперативната съвместимост на външните блокчейн с Polkadot.

Още от Crypto365:

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Axie Infinity (AXS) се вдигна със 150% след последните новини

Виж следваща

Етериум – История и поглед към бъдещето

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.