Според популярен крипто трейдър Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) трябва да достигнат тези нива, за да потвърдят бичи пробиви

Крипто анализаторът Джъстин Бенет анализира последните графики на двата най-големи крипто актива, като посочва нивата, които те трябва да достигнат, за да потвърдят бичи пробиви.

В последния брой на своя бюлетин Cryptocademy, Бенет казва, че докато Биткойн (BTC) може да задържи нивото на подкрепа от 40 000 долара, то достигането на 50 000 долара е възможно за водещата криптовалута.

„Биткойн изглежда здрав, след като отскочи от подкрепата от 42 000 долара тази седмица. Това е зона на подкрепа, която се простира към 40 000 долара и която обсъждахме в продължение на седмици.

Купувачите трябва да изтеглят 46 000 долара на дневна база при затваряне, за да потвърдят бичия пробив и да отворят региона на 50 000 долара. Само имайте предвид, че годишното отваряне е 46 200 долара, така че това ще изиграе решаваща роля.

Продължавам да харесвам Биткойн на по-високо ниво, докато е над региона на 40 000 долара.“

Преминавайки към водещата платформа за интелигентни договори Ethereum (ETH), Бенет предоставя графика, подчертаваща низходящата тенденция на ETH, която датира от ноември миналата година.

„Етериум се опитва да излезе от низходящия канал, който се простира от върховете през ноември… Можете да видите как пазарът издълба фалшив пробив/отклонение през януари. Така че не е изненадващо да видим ETH/USDT да се движи в обратна посока.“

Криптогуруто казва, че има две важни линии на съпротива, които ETH трябва да преодолее, за да го убеди, че е способен да си възвърне 3600 щатски долара – цена, която за последен път беше видяна на 5 януари по време на драматичното понижение до диапазона от 3400 щатски долара.

„Убедително затваряне над 3120 долара вероятно ще запази тенденцията за повишаване на ETH. Въпреки това, все още искам да видя купувачи, които да изтеглят 3 280 долара, за да издълбаят този първи по-висок връх, за да изложат 3 600 долара.“

Понастоящем цената на Етериум се е понижила с 2% за деня до 2 997 долара. ETH се е понижил с 19,7 % от годишната цена на отваряне от 3730 долара.

Научете повече от блога на Crypto365:

САЩ ще забрани ли криптовалутите?

Продават ли дългосрочните притежатели на върха на цената на биткойн?

Упътване за банките, които приемат Биткойн

Crypto 365

Най-големият източник на крипто новини в България!

Виж минала

Според топ крипто анализатор един от конкурентите на Ethereum ще счупи историческия връх преди Bitcoin (BTC) и ETH

Виж следваща

Крипто зима 2022: Ето какво очакват ветераните от крипто индустрията

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.