Сливането на Ethereum е завършено. Преминаването на Proof Of Stake открива нова ера
Ето как ресторантите се избират за „Ресторант:
Едно от най-интересните телевизионни предавания – „Ресторант: Невъзможното“ има всичко необходимо, за да се превърне в хит. Както е описано от TV Over Mind, шоуто основно се фокусира върху опитите на известния готвач Робърт Ървайн да помогне на закъсали ресторанти да си стъпят на краката. Шеф-готвачът разполага само с няколко дни и 10 000 долара, за да изпълни и тази задача. Интересно е, че не всички хора, които участват в предаването, искат да бъдат там и обикновено са подтиквани от близките си да участват. Това е логично: неприятно е да признаеш, че бизнесът ти не работи добре, нали?каваците хотели
Размисъл за „Ресторант: Невъзможното“ и своята роля в него, Ървайн каза пред Fansided: „Моята работа е да ги изградя, за да ги науча на нови трикове и нови неща за техния бизнес, за отношенията им с персонала и семействата им.“ По принцип Ървайн иска да гарантира, че подготвя собствениците на бизнес за бъдещето, така че те да са по-подготвени да се справят с препятствията, които могат да срещнат по пътя си.Свети Никола Каваците
Някои кандидати се представят сами
Славен Влашич/Getty Images
Според доклад на The New York Times собствениците на ресторанти, които в крайна сметка стават част от „Ресторант: Невъзможното“ са тези, които сами вземат решение да кандидатстват за участие в шоуто. Както беше споменато по-рано, някои от тях може да не желаят да участват, но обикновено са убедени от близките си да опитат, за да спасят умиращия си бизнес. Или пък… техни близки сътрудници кандидатстват от тяхно име.
Ето как ресторантите се избират за „Ресторант: Невъзможни
Gary Gershoff/Getty Images
ОТ BOSHIKA GUPTA/МАЙ 12, 2021 8:36 AM EST
Е дно от най-интересните телевизионни предавания – „Ресторант: Невъзможното“ има всичко необходимо, за да се превърне в хит. Както е описано от TV Over Mind, шоуто основно се фокусира върху опитите на известния готвач Робърт Ървайн да помогне на закъсали ресторанти да си стъпят на краката. Шеф-готвачът разполага само с няколко дни и 10 000 долара, за да изпълни и тази задача. Интересно е, че не всички хора, които участват в предаването, искат да бъдат там и обикновено са подтиквани от близките си да участват. Това е логично: неприятно е да признаеш, че бизнесът ти не работи добре, нали?sveti-nikola-kavacite
Размисъл за „Ресторант: Невъзможното“ и своята роля в него, Ървайн каза пред Fansided: „Моята работа е да ги изградя, за да ги науча на нови трикове и нови неща за техния бизнес, за отношенията им с персонала и семействата им.“ По принцип Ървайн иска да гарантира, че подготвя собствениците на бизнес за бъдещето, така че те да са по-подготвени да се справят с препятствията, които могат да срещнат по пътя си.
Някои кандидати се представят сами
Славен Влашич/Getty Images
Според доклад на The New York Times собствениците на ресторанти, които в крайна сметка стават част от „Ресторант: Невъзможното“ са тези, които сами вземат решение да кандидатстват за участие в шоуто. Както беше споменато по-рано, някои от тях може да не желаят да участват, но обикновено са убедени от близките си да опитат, за да спасят умиращия си бизнес. Или пък… техни близки сътрудници кандидатстват от тяхно име.семейни хотели созопол
Вземете например случая на Дина Уайт. Според сайта на Ървайн тя кандидатства от името на съпруга си, защото той не е бил склонен да обмисли „Ресторант: Невъзможно“ като вариант. „След няколко месеца гледане на сериала буквално приключих с гледането на един епизод една вечер, след което извадих компютъра си и отделих три часа, за да попълня заявлението“, обясни тя. „Три седмици по-късно получих отговор от тях.“
В един от епизодите обаче служител в ресторант се свързва с Ървайн и неговия „Ресторант: Невъзможното“ за помощ – нещо, което ги е подтикнало да се намесят.
Препоръчваме
СЛЕДВАЩО
Защо Робърт Ървайн все още е емоционален в „Ресторант: Impossible
Гари Гершоф/Getty Images
ОТ КОРТНИ ИСМАН/АКТУАЛИЗИРАНО: МАЙ 12, 2021 11: 28 AM EST
Звездният готвач Робърт Ървайн има страховита фигура. При целия си готварски талант, авторът и телевизионна личност все още е отдаден и на армията, след като е служил в младежките си години, и поставя фитнеса на първо място в списъка си с приоритети, според фондация „Робърт Ървайн“. В предаването си по Food Network „Ресторант: Impossible“, Ървайн си е изградил репутация на строг любовник и дори на доста крещящ човек. В основата на всичко това обаче е едно голямо сърце. Може да изглежда, че да се впуска да спасява фалиращи ресторанти по телевизията вече е стара шапка за Ървайн, който водеше шоуто от 2011 до 2016 г. и сега отново от 2019 г. (чрез Reality Blurred), но готвачът все още е доста емоционален, докато разнищва различните проблеми, пред които са изправени собствениците на ресторанти.
„Фреди има много случаи, след като съм слушал и прекарал два дни в изучаване на трудностите на семействата и виждайки ги толкова щастливи, ми се иска да плача с щастливи сълзи, понякога е трудно да се сдържа, а друг път просто се отпускам. За мен това е истински емоционално. Някои от трудностите не можем да споделим“, пише Ървайн в Twitter.